Najnovije vesti

Kultni nemački muzički sastav Kraftwerk otvoriće 29. avgusta sedmi Dimensions festival u pulskoj Areni uz Nilsa Frahma, Moodymanna, Nubya Garciju, Josey Rebelle i Deboru Ipekel.

detaljnije.


Za predstojeći vikend Barutana svim ljubiteljima elektronskog zvuka priprema kvalitetan muzički program za dobar provod i ples do ranih jutarnjih sati.

detaljnije.

Da bi se uhvatili u koštac sa već prostranim, raznolikim i dubokim okeanom elektronske muzike, važno je razmotriti društveni i kontra-kulturni kontekst njenog rođenja. Pulsirajuci izvor zivota je bila cinjenica njenog rođenja kao prvaka prikrivenih i izuzetih iz drustva. Međutim, potraga za njegovom biološkom muzikom se pokazala neosetljivom. Ni jedan žanr nije odgovoran za njegovu pojavu, iako su mnogi pisci pokušali da izazovu velike uticaje u plesnoj sceni.

Ove knjige pokušavaju prikazati potpunu sveobuhvatnu subkulturnu i muzičku sliku o tome koja je stvarna elektronska plesna muzika, šta je to i šta će postati.

detaljnije.

Ruski arhitekta Sasha Shtanuk pokrenuo je Indiegogo kampanju, kako bi uspeo da prenese svoj reflektivni srebrni NASA svemirski prekrivač od 10.000 m kvadratnih, na ovogodišnje izdanje Burning Mana

detaljnije.

MUSE party koncept, osmišljen od strane Lehara i Musumeci-ja inspirisan je upravo Muzama, starogrčkim boginjama, a proizašao je iz njihove ideje vrhunske žurke.

detaljnije.
< previous123456789