Najnovije vesti


Domaća izdavačka kuća Tauten objavila je danas svoje 46. izdanje. U pitanju je EP Tier 2 srpskog producenta Miroslava Bako, koji se na Tauten vraća pod alijasom Massiva.

detaljnije.

Brod koji je prvobitno bio dom holandske piratske radio stanice 'Radio Veronica' još u 60-im i 70-im godinama, i koji je korišćen za nezavisnu emisiju ove radio stanice, nedavno je pretvoren u najnoviji klub u Amsterdamu koji se nalazi u NDSM priobalju, pod nazivom noorderschip.

detaljnije.

Time Warp i Awakenings otkrili lineup za njihov zajednički projekat, dugo očekivani festival pod nazivom Connect, na kom će nastupiti neka od najvećih imena, kao što su Nina Kraviz, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos i mnogi drugi.

detaljnije.

Program popularne manifestacije Ritam Evrope kojom se u Novom Sadu 9. maja obeležava Dan pobede u Drugom svetskom ratu obavljen je nedavno, a uz nju se ove godine proslavlja i titula Najboljeg evropskog velikog festivala koju je EXIT osvojio po drugi put u ovoj deceniji!

detaljnije.

Larry Harvey, jedan od izvornih osnivača transcendentalnog festivalskog iskustva poznatog kao Burning Man je preminuo, prema navodima na web stranici organizacije i glavnom izvršnom direktoru Burning Man projekta Marian Goodella.

detaljnije.