Najnovije vesti

Jeste li se ikad zapitali kakvog su okusa vaši najdraži DJ-evi? Niste? Verovatno niste...No, profil na Instagramu je na sebe preuzeo odgovornost transformisanja DJ-eva u smiješne i ukusne obroke.

detaljnije.


Cenjeni britanski dvojac SpectraSoul koji čine David Kennett i Jack Stevens nastupiće u petak 4. maja u klubu DOT (Francuska 6) u okviru Roll the Drums serijala.

detaljnije.

Otkad je Heineken Lovefest početkom aprila objavio line up i informaciju da će ove godine trajati dan više, protekli mesec prošao je u znaku rekordne prodaje, koja je vrhunac doživela u subotu 28. aprila, kada je za manje od pet sati rasprodat čitav kontigent ulaznica iz druge faze.

detaljnije.

Nađite nas u šumama Šumadije i doživite putovanje kroz neverovatan ambijent i muziku koju će vam prezentovati jednim gromoglasnim B2B setom naša dva najiskusnija artista, a takođe nećemo zaboraviti lokalne momke za koje garantujemo da vas neće ostaviti ravnodušnim.

detaljnije.


Electro Movement s ponosom najavljuje gostovanje mlade bugarske DJ-ice Izabelle koja će nastupiti 1.maja u klubu UNO u Sokobanji. Domaća podrška biće RanchaTek i Capsule Rhythm.

detaljnije.