Najnovije vesti

U cetvrtak 19. oktobra u klubu DOT duboko baš! Atmosferu do ključanja zagrejaće Peter Portman i Teo Trunk!

detaljnije.
Od ove nedelje klub kreće da radi i sredom. Predstavljamo vam novi serijal žurki Shiroko Project koji je već uspešno pravio niz žurki u Beogradu pod vodjstvom svog osnivača Dave Floyda. Prve srede u goste nam dolazi Markus Klee di džej i producent iz Berlina koji je za veoma kratko vreme postao sinonim energičnog groovy techno i tech house zvuka.
detaljnije.

 

Velika Exitova festivalska porodica od sledeće godine brojaće još jednog člana! Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu posle i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokreće novifestival koji će biti održan od 15. do 18. marta iduće godinena olimpijskoj Jahorini!

detaljnije.

Prošlo je tačno mesec dana od završetka proslave prvoe dekade Outlook festivala na tvrđavi Punta Christo pored Pule, a organizatori se već pripremaju za 11. izdanje ovog najvećeg okupljanja ljubitelja bass muzike i soundsystem kulture.

detaljnije.

Verovatno i najpopularniji zenski DJ na dance sceni, Nina Kraviz, obožava dve stvari. Prvo, svoje setove zamračiti sa trance klasicima, a drugo obožava svirati na unikatnim lokacijama.

detaljnije.
< previous123456789