Intervjui

Ovaj sjajni beogradski DJ Kristijan Molnar je uspeo da izdvoji malo vremena za naš internet portal i da mu postavimo par pitanja, na koja smo dobili zaista sjajne i iskrene odgovore. Šta vam kažemo, osim da uživate i pažljivo čitate ono što nam je Kristijan odgovorio. 

detaljnije.

We managed to do an interview with one of the best progressive DJ's in the world - Guy J, who is coming for the first time in Serbia on 12. december in one of the best Belgrade clubs The Tube.

detaljnije.

We managed to do an interview with one of the best techno DJ's in the world - Alan Fitzpatrick, who is coming for the first time in Serbia on 15. november,  together with Peter Dundov and their host Speedy.

detaljnije.

Veceras nam stiže velika zvezda na Lucky records showcase žurku, a mi smo uspeli da obavimo jedan kratki intervju sa Gary Beckom i prenosimo vam ga u celosti. 

detaljnije.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-eva, promotera i organizatora rejvova stiže nam ovaj petak u Beograd na veliku Lucky Rec Showcase žurku. Pero je uspeo da nadje malo vremena za naš portal i da nam da zaista sjajne odgovore o organizovanju partija, njegovom mišljenju o klabingu i još mnogo drugih sjajnih odgovora, ostaje vam samo da uživate u ovom zaista sjajnom intervjuu.  

detaljnije.