Intervjui

Intervju sa mladim i talentovanim producentom Marko Tripković poznatijim kao Marek Tripkowsky koji nam dolazi iz Nikšića.

detaljnije.

Čovek koji je na sceni više od 20 godina, iza sebe ima gomilu traka koje definitivno mogu da uđu u enciklopediju techna, a u junu dolazi kod nas - predstavljamo vam Inigo Kennedy-ja!!!

detaljnije.

Stigao je i drugi intervju povodom prvog Dirty Festivala koji će se održati 9.tog i 10.tog maja u beogradskom klubu "The Tube", ovaj put smo okupili celu "DIRTY" ekipu na jednom mestu i postavili im par pitanja.

detaljnije.

Stiže nam i ta subota 26.april kada će na velikoj BURN žurci u Magacin Depo-u biti odlučeno ko će od naših sedam finalista biti pobednik i predstavljati našu zemlju na Ibizi na najvećem ikada do sad BURN STUDIOS takmičenju DJ-eva.

detaljnije.

Povodom prvog Dirty Fest-a koji organizuje nama dobro poznata ekipa naših najboljih domaćih DJ-eva, producenata i ljubitelja pravog i kvalitetnog zvuka uradićemo seriju intervjua sa gostima, tj. izvodjačima ovog njihovog prvog festa koji će se održati 9.tog i 10.maja u klubu The Tube.

detaljnije.