Intervjui

Čovek koji je na sceni više od 20 godina, iza sebe ima gomilu traka koje definitivno mogu da uđu u enciklopediju techna, a u junu dolazi kod nas - predstavljamo vam Inigo Kennedy-ja!!!

detaljnije.

Stigao je i drugi intervju povodom prvog Dirty Festivala koji će se održati 9.tog i 10.tog maja u beogradskom klubu "The Tube", ovaj put smo okupili celu "DIRTY" ekipu na jednom mestu i postavili im par pitanja.

detaljnije.

Stiže nam i ta subota 26.april kada će na velikoj BURN žurci u Magacin Depo-u biti odlučeno ko će od naših sedam finalista biti pobednik i predstavljati našu zemlju na Ibizi na najvećem ikada do sad BURN STUDIOS takmičenju DJ-eva.

detaljnije.

Povodom prvog Dirty Fest-a koji organizuje nama dobro poznata ekipa naših najboljih domaćih DJ-eva, producenata i ljubitelja pravog i kvalitetnog zvuka uradićemo seriju intervjua sa gostima, tj. izvodjačima ovog njihovog prvog festa koji će se održati 9.tog i 10.maja u klubu The Tube.

detaljnije.

Kao i do sada nastavljamo sa podrškom mladim i talentovanim DJ-evima iz Srbije i svima koji se trude da unaprede elektro scenu kod nas. 031 Republic definitivno spada u taj krug ljudi, tako da smo odučili da vam pružamo priliku da ih upoznate malo bolje.

detaljnije.