Intervjui

Njegovo ime je Manni Dee i on nije samo još jedna  techno zvezda u usponu. On već jeste zvezda ako mene pitate. Ne samo zbog svoje muzike, već i zbog njegovog karaktera. Ako razgovarate sa njim, reći će vam istinu, ako ga pitate za uslugu, on će biti osoba koja će Vam pomoći. 

detaljnije.

Ovaj intervju je posvećen isključivo onim rejverima koji su ostali do poslednjeg dana Lovefest-a i isključivo za one koji su došli u 23.15 h da odslušaju set Mind Against-a.

detaljnije.

Pored toga što su nešto što je svakom čoveku potrebno za život, tako su i nešto bez čega underground scena ne moze da se zamisli. Oni su dvojac koji se stapa sa mašinom i svoja osećanja pokazuje kroz muziku koja dolazi od zvezda - Monosaccharide.

detaljnije.

Za nešto više od tri nedelje počinje Exit ''Freedom'' Festival. Dance Arena će četiri dana biti, kao po običaju, Meka Evropskog klabinga. Ni ove godine Exit sa bukinzima ne zaostaje za najboljim festivalima i imaćemo priliku da čujemo neverovatnu muziku tih dana, tj. noći u Novom Sadu. U tu čast spremili smo vam intervju sa kim drugim, no sa jednim od najiščekivanijim dj-em, Boris Brejchom!

detaljnije.