Intervjui

Baron tehno zvuka i jedan od pionira ovog pravca, Dave Clarke je izdvojio malo vremena za nas portal za vreme najvećeg samita elektronske muzike na svetu - ADE-a.

detaljnije.

Kao dva brata ujedinjeni muzikom, nemački DJ-evi Frederik Berger i Patrik Bak su toliko u skladu da jedan drugom završavaju recenice. Njihova ocigledna sinergija je rezultat uspešnog muzičkog uparivanja u okviru projekta Kaiserdisco.

detaljnije.

U saradnji sa organizatorima sjajnog Sonus Festivala uradili smo intervju sa poznatim nemačkim DJ-em i producentom Oliver Koletzkim koji je ove godine stiže na čuvenu plažu Zrće.

detaljnije.

Sjajni italijanski techno majstor Uto Karem je već par puta razmrdao publiku u Srbiji, a sada stiže na Srebrno Jezero kao glavna zvezda Uranak Festival koji će biti održan za vreme prvomajskih praznika.

detaljnije.

“Srbija je mesto dobre hrane i lepih, sexy devojaka! Jedva čekam da nastupim pred mojim Beograđanima nakon dve godine, spremite se za surovi techno!Dođite puni energije i spremni za celovečernje đuskanje, neviđena žurka vas očekuje, dragi moji prijatelji."

detaljnije.