Intervjui

Sve je bliže i bliže tehno spektakl koji će biti održan u Monsunu 28. novembra na kojem će nastupiti sjajni slovenački DJ i producent Valentino Kanzyani.

detaljnije.

ENG: During Amsterdam Dance Event the Onlyclubbing team got the chance to catch up with the techno master Alan Fitzpatrick ahead of his appearance at one of the biggest and most popular events at ADE – Awakenings at the Gashouder

detaljnije.

Mark Broom, jedan od najvećih baja britanske tehno scene i čovek koji je praktično oblikovao zvuk sa ostrva, nastupiće 23. oktobra u Depo magacinu na promociji treće ploče srpskog tehno labela Lucky light LTD, na kojoj se našao sa Gary Beckom i Speedy-jem.

detaljnije.

Deveto izdanje Lovefesta, koje je i ove godine podržano od strane Heinekena biće održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Svakog dana od podneva do 18h na gradskom bazenu biće održavane dnevne žurke na kojima će nastupiti gotovo cela beogradska di-džej scena. U okviru poslednjeg festivalskog dana i Burst Show Case-a osim mlade nemačke umetnice nastupiće Xara-e i dua Monosaccharide, a dan pre očekuju se nastupi Marka Nastića, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića. Evo i par reci sa Xarom. :)

detaljnije.

Legende Detroita braća Lenny Burden i Lawrence Burden poznatiji svima kao Octave One stižu po prvi put na Exit Festival i čuvenu Dance Arenu, oni su uspeli uspeli da odvoje malo vremena i da nam daju zaista sjajne odgovore na naša pitanja.

detaljnije.