Intervjui

Mark Broom, jedan od najvećih baja britanske tehno scene i čovek koji je praktično oblikovao zvuk sa ostrva, nastupiće 23. oktobra u Depo magacinu na promociji treće ploče srpskog tehno labela Lucky light LTD, na kojoj se našao sa Gary Beckom i Speedy-jem.

detaljnije.

Deveto izdanje Lovefesta, koje je i ove godine podržano od strane Heinekena biće održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Svakog dana od podneva do 18h na gradskom bazenu biće održavane dnevne žurke na kojima će nastupiti gotovo cela beogradska di-džej scena. U okviru poslednjeg festivalskog dana i Burst Show Case-a osim mlade nemačke umetnice nastupiće Xara-e i dua Monosaccharide, a dan pre očekuju se nastupi Marka Nastića, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića. Evo i par reci sa Xarom. :)

detaljnije.

Legende Detroita braća Lenny Burden i Lawrence Burden poznatiji svima kao Octave One stižu po prvi put na Exit Festival i čuvenu Dance Arenu, oni su uspeli uspeli da odvoje malo vremena i da nam daju zaista sjajne odgovore na naša pitanja.

detaljnije.

Francesca Lombardo je uspela da izdvoji malo vremena za naš portal i popričamo o njenim počecima, kao i o njenom prvom gostovanju na Exit Festivalu i čuvenoj Dance Areni.  

detaljnije.

Nemoguće je da ste kao aktivan klaber promašili makar jednu žurku na kojoj je nastupao, neki after na kom nas je do podneva gasirao držeći nas euforičnim do kasnih jutarnjih časova. Momak koji nam je preko svoje Hear It. Feal It. Move It. organizacije pružio šansu da slušamo neka od najboljih imena techno scene. DJ koji stvarno oseća publiku, veliki profesionalac - MIHAJLO!

detaljnije.