Intervjui

Francesca Lombardo je uspela da izdvoji malo vremena za naš portal i popričamo o njenim počecima, kao i o njenom prvom gostovanju na Exit Festivalu i čuvenoj Dance Areni.  

detaljnije.

Nemoguće je da ste kao aktivan klaber promašili makar jednu žurku na kojoj je nastupao, neki after na kom nas je do podneva gasirao držeći nas euforičnim do kasnih jutarnjih časova. Momak koji nam je preko svoje Hear It. Feal It. Move It. organizacije pružio šansu da slušamo neka od najboljih imena techno scene. DJ koji stvarno oseća publiku, veliki profesionalac - MIHAJLO!

detaljnije.

Ovaj sjajni beogradski DJ Kristijan Molnar je uspeo da izdvoji malo vremena za naš internet portal i da mu postavimo par pitanja, na koja smo dobili zaista sjajne i iskrene odgovore. Šta vam kažemo, osim da uživate i pažljivo čitate ono što nam je Kristijan odgovorio. 

detaljnije.

We managed to do an interview with one of the best progressive DJ's in the world - Guy J, who is coming for the first time in Serbia on 12. december in one of the best Belgrade clubs The Tube.

detaljnije.

We managed to do an interview with one of the best techno DJ's in the world - Alan Fitzpatrick, who is coming for the first time in Serbia on 15. november,  together with Peter Dundov and their host Speedy.

detaljnije.