Recenzije

Locomatica, produkcijski tehno dvojac (Marko Mratinković i Vladan Žegarac) kao i vlasnici etikete LCMTC koja prvenstveno ima za cilj da izdaje naše ekskluzivne originale, mada nas možete čuti i na "Phobiq-u", čuvenoj etiketi Sasha Carassi-ja.

detaljnije.

Drugi dan je završen prvog po redu TOMORROWWORLD festivala koji se održava u Americi, a mi vam na jednom mestu kao i uvek do sad kada su u pitanju poznatiji festivali donosimo, najbolje setove i track-liste setova. Ovaj članak će biti dopunjavan kako nam budu pristizali novi setovi i track-liste.

detaljnije.

Prvi dan je završen prvog po redu TOMORROWWORLD festivala koji se održava u Americi, a mi vam na jednom mestu kao i uvek do sad kada su u pitanju poznatiji festivali donosimo, najbolje setove i track-liste setova. Ovaj članak će biti dopunjavan kako nam budu pristizali novi setovi i track-liste.

detaljnije.

Poslednji dan jednog od najvećih svetskih festivala elektronske muzike Tomorrowland 2013 uveliko traje a mi vam kao predhodna dva dana na jednom mestu donosimo LIVE STREAM poslednjeg dana kao i najbolje setove i track-liste setova.

detaljnije.

Počeo je i drugi dan jednog od najvećih svetskih festivala elektronske muzike Tomorrowland 2013, a mi vam kao i prvog dana na jednom mestu donosimo LIVE STREAM drugog dana kao i najbolje setove i track-liste setova. Ovaj članak će biti dopunjavan kako nam budu pristizali novi setovi i track-liste.

detaljnije.