Zurke

Legendarni nemački DJ i producent Len Faki stiže nam 9. decembra na Berlinski Zid koji će se održati na Beogradskom sajmu sa početkom u 22h. Ovaj berlinac važi za jednu od najuticajnijih figura u svetu tehno muzike, svrstava se u pionire nemačkog tehno zvuka i oduvaće prestoničku publiku!

detaljnije.

Ovogodišnja tema zasnovana je na jednom od najpopularnijih svetskih serijala o zombijima – The Walking Dead. Posetioci maskenbala imaće prilike da se zabavljaju u brojnim aktivacijama koje priremaju Halloween i FOX ekipe, obrešće se u najjezivijoj scenografiji uz zastrašujući house, tech house i techno zvuk.

detaljnije.

 

Temperatura raste, a tačka topljenja desiće se 27. oktobra na Beogradskom sajmu, kada nam po prvi put u goste dolazi najaktuelniji svetski techno producent Victor Ruiz – koji će vas istopiti svojim autentičnim i energičnim zvukom na audio-vizuelnom spektaklu!

detaljnije.

Easy Tiger u goste premijerno dovodi jednog od najboljih muzičkih selektora na planeti, Doriana Paic-a.

detaljnije.

Posle dvodnevnih kompleta za Hard Code Weekend, koji će se 11. i 12. novembra održati u Hangaru kod Luke Beograd, u prodaju su puštene i pojedinačne ulaznice za ovaj techno spektakl.

detaljnije.