Jedan od najvećih video striming servisa na svetu Be-At TV juče je kao lajv video na svojoj FEJZBUK STRANICI preneo set domaćeg di-džeja i producenta Andrew Mellera.

U pitanju je closing set Blenderove žurke u beogradskom Hangaru gde je te večeri vatreno igralo 4000 ljudi. Strani izvođač i predvodnik lineup-a bio je Hot Since 82, a kao opening našli su se Wise D & Kobe i IDQ. Video je snimao OSC visual.

Andrew Meller je požarevački di-džej i producent najpoznatiji po hitovima Born Slippy (Reincarnation Mix), Insomnia i Godfather's Dance, ali ga domaća publika veoma dobro poznaje i prepoznaje po njegovoj pozitivnoj energiji, fuziji muzičkih pravaca i mixevima koji se pamte. Na sceni je od 2009. Kao jedan od osnivača projekta ReWire, čiji je rezultat preko 60 izdanja i nastupi širom regiona.  Andrew Meller alijas koristi od 2014. godine, što prati i probijanje na globalnu scenu i uspeh kao jedinog producenta ovih prostora koji je ne samo dostigao 1. mesto Beatport Overall Charta, već se na njemu zadržao čak pet nedelja.U ovom momentu Andrew Meller ima aktuelno izdanje za Saved Records, EP-saradnju sa CJ Jeffom i sprema se za turneju po Kini na koju kreće krajem juna.