Na velikoj tehno žurci u SpectraDot režiji nastupiće čak 7 di-džejeva, a gost večeri biće Belgijanac Ben Long. Osim njega, u glavnoj sobi Drugstore-a slušaćemo 2 di-džeja iz Abu Dabija i rezidente organizacije SpectraDot - Parallel Mono-a i Andrew Gilpin-a, a lokalna podrška biće Concrete Djz, Sugar Lobby i TKNO. Žurka u Beogradu započeće niz gostovanja SpectraDot organizacije širom sveta, a u skorije vreme u planu su, osim Abu Dabija, i žurke u Holandiji i Irskoj.

Ben Long na sceni je duže od dve decenije, a poznat je kao vanserijski producent i član Space DJz. Ben Long i Jamie Bissmire oformili su Space DJz 1995. godine prvim muzičkim izdanjem On Manoeuvres, čiji je hajlajt elektro traka Celestial Funk.Tokom narednih 20 godina izdali su više od 60 EP izdanja, 2 albuma, 3 kompilacije i preko 40 remiksa na etiketama kao što su Novamute, Soma, BEK Audio, PercTrax, Kombination Research, Driving Force, Beardman, Phobiq, Sinewave...

Ben je kao deo Space DJz proputovao svet, sa čak 9 turneja širom Australije i Azije, Južne Amerike, SAD-a, Rusije, Japana, Novog Zelanda i brojnih drugih rejvova i festivala širom Evrope.

Ulaznice za ovaj događaj prodavaće se uskoro putem mreže Eventim Serbia.