Night Shift Belgrade ima cilj da ujedini i promovise underground kulturu grada Beograd.

 

Night Shift Belgrade ima cilj da ujedini i promoviše underground kulturu grada Beograd. Naša prva žurka sa Angelo Fracalanza, dj i producentom iz Brazila, nije prošla nezapaženo i to nam je dalo odličan zalet za naš novi serijal zurki u Ben Akibi. 

Naše prvo veče je zakazano za 6. Decembar i želimo da vam predstavimo The Purr, mladu izdavačku kuću iz Beograda na čelu sa Jelly For The Babies i Filip Fisher, koja broji već preko 200 izdanja na svim online prodavnicama i potpisanim imenima poput Hraach, Peter Makto i Gregory S, DSF, Jero Nougues, VieL, Daniel Meister, Abity, Chrono, Fakir… Njihov warm up melodic deep progressive house prepoznali su imena poput Eric Morillo, Lee Burridge, Hernan Cattaneo i mnogi drugi

Za ovo specijalno prvo veče dovodimo Forniva, regionalni dj i producent iz Sarajeva. Rezident čuvenog Silver & Smoke cluba, a pored The Purr-a izdavao je na MNL, A Must Have, Lowbit, Soundteller, Mirabilis Records. Pored njega, društvo nam prave Filip Fisher, Jelly For The Babies i Zira.


Start 22h. Rezervacija obavezna putem poruke na 0603096543.
Avatar photo

Autor: Igor