Da li ste spremni za potpuno novo muzičko iskustvo! Lovefest priprema veliko rođendansko iznenađenje

 

Posle plasmana u 10 najboljih festivala u Evropi i decenije postojanja na muzičkoj sceni Balkana, organizatori Lovefesta odličili su da u godini kada slave jubilarno izdanje naprave još jedan događaj za desetku.

Najvatreniji fanovi festivala ljubavi i oni koji budu imali sreće da na vreme dođu do svoje ulaznice imaće priliku da vide muzički spektakl kakav nikada ranije nije izveden na ovim prostorima, čija se realizacija pažljivo pripremala poslednjih šest meseci.

Za sada je jedino poznato da će događaj biti organizovan 24. novembra ove godine u Beogradu pod nazivom Lovefest eXperience, a koje vas novo iskustvo očekuje saznaćete u nedelju 12. juna u 21h na zvaničnoj facebook fan stranici i sajtu www.lovefest.rs. Kupovina ekskluzivnih ulaznica biće moguća već od ponedeljka 13. juna.

Šta vas čeka na desetom izdanju Heineken Lovefesta u Vrnjačkoj Banji

Pre velikog iznenađenja i spektakularnog događaja koji je Lovefest pripremio za kraj godine, najveće rođendansko slavlje i ovog leta je u Vrnjačkoj Banji od 4. do 6. avgusta. Na najvećoj i najvatrenijoj Fire bini publika će imati priliku da proslavi jubilej uz legende svetske muzičke elektro scene Sven Vath-a, Ben Klock-a i dvojac Pan-Pot. Na najveću binu festivala dolaze i ostali članovi Cocoon “porodice” Daniel Stefanik, Markus Fix i Ilario Alicante,Robert Dietz kao i di-džej duo Zenker Brothers. Specijalan live nastup imaće tehno trojac Paranoid London, koji je specifičan po tome što u medijima ne prikazuje ništa osim svoje muzike ispunjene urnebesnim tekstovima.  

Energy Stage deseti rođendan slavi uz di-džejeve kojima je puštanje muzike sa vinila gotovo u krvi. Na najveću andergraund binu u Srbiji stiže Phil Weeks, simpatični Francuz koji je toliko posvećen svojoj publici da čak ima i YouTube vlog namenjen svim fanovima. Svojim karijerama dugim skoro tri decenije iskustvo na bini ove godine diktiraju Anthony Parasole i Rick Wilhite, a osim njih na Energy Stage dolaze i Tornado Wallace, Joey Anderson i Delta Funktionen.  

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez. Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Diciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E Play, kao i sastav Irie fm koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji reggae bend u Evropi.

Lovefest obara nove rekorde u prodaji ulaznica

Prodaja karata za najveći festival ljubavi u zemlji iz dana u dan beleži nove rekorde, a trenutna cena trodnevnog paketa za festival u Vrnjačkoj Banji iznosi 25 EUR. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajtawww.lovefest.rs, kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama, kao i putem sajta www.gigstix.com.  

Avatar photo

Autor: Igor