Domaća podrška za 18. maj u Barutani i gostovanje Deborah De Luce!

 

Andrew Meller – jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike i Roxa – mladi predstavnik domaće elektronske scene nastupiće kao podrška napuljskoj tehno divi Deborah De Luci i španskom di-džeju i producentu Lexlay-u, u petak 18. maja u Barutani.

Andrija Antić osnivač je projekata ReWire, Beat and Juice i Depth Perception. Deo je elektronske scene od 2009. godine, kada je zajedno sa Robertom Žigraijem / TKNO pokrenuo projekat ReWire, koji je rezultirao sa preko 60 izdanja koji kombinuju korene funk, techno, disco i house muzike. Nastupao je na brojnim festivalima i klubovima širom Srbije i po inostranstvu, uključujući i četiri uzastopna nastupa na Exit festivalu.


Najveći uspeh i popularnost doneo mu je rad pod pseudonimom Andrew Meller koji je započeo 2014. godine i kojim je ostavio trag na globalnoj elektronskoj sceni zahvaljujući remiksu pesme Born Slippy. Njegova verzija ove pesme našla se u setovima mnogih di-džej zvezda, među kojima su Carl Cox, Nicole Moudaber i Paco Osuna. Meller je poznat po tome što voli da kombinuje više pravaca muzike koji su bazirani na house zvuku, kada je reč i o produkciji i o di-džej setu. Tokom svojih nastupa ne ostavlja publiku ravnodušnom, odlikuje ga jedinstvena tehnika i odabir traka, a njegovi setovi predstavljaju idealnu kombinaciju house, tech house, progressive i techno zvuka.

Predstavnik mlađe generacije domaće elektronske scene, Roxa, prepoznatljiv je po jedinstvenom tech house zvuku, koji nailazi na sve veću podršku publike. Nastupao je širom Srbije i Crne Gore, a stejdž je delio i sa velikim imenima svetske elektronske scene poput Stephan-a Bodzin-a, Marco-a Faraone-a, Deborah-e DeLuca-e, Matadora, Lehara i mnogih drugih. Pored di-džejinga, Roxa se intenzivno bavi i produkcijom, a svoj prvi EP Gorilla Groove objavio je za rusku izdavačku kuću Baikonur Recordings, koji su podržali Jamie Jones, Paco Osuna, Darius Syrossian i Latmun. Jedan je od kreatora serijala žurki Bom Som u Beogradu, a ono što uskoro možemo očekivati od ovog mladog umetnika je izdavanje drugog EP-a pod nazivom Hood Style.

http://www.blender.co.rs/wp-content/uploads/2018/05/belexpo1234-300x190.jpg

Ulaznice za ovaj događaj nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigs Tix po ceni od 790 dinara za regularne karte i 1290 dinara za VIP.

Avatar photo

Autor: Igor