Sinisha Mladenovick poznatiji kao Tippstrip je posle pune dve godine završio svoj debi album “Snowpiercer” koji će se ovog avgusta naći na engleskom techno label-u “Bach Music”.
 
Do sada smo čuli njegova tri EP izdanja “E.D.E.N.”, “Enternity” i “Origins” kao i 4 singla izdata 2017 godine, gde smo se upoznali sa njegovim psihodeličnim i progresivnim house zvukom, a Snowpiercera nam je najavio kao upotpunjeno izdanje celokupnog dosadašnjeg rada. Naziv albuma je inspirisan istoimenim filmom kao i svaka traka na albumu koja predstavlja jednu scenu iz filma. Ukupno ih je 11, a album traje čak 1:30 min. Osnivči engleskog label-a “Bach Music”, ovaj album opisuju kao poprilično nekomercijalno izdanje koje na elektronsku scenu donosi nešto drugačiji zvuk progressive house-a koji više nego očigledno zalazi u vode filmske industrije.

Tippstrip:
Na “Snowpierceru” ćete čuti pretežno progesivni zvuk minimala koji je poprilično statičan i mračan, prošaran melodičnim synth-ovima sa velikim uticajem Progressive Trance-a na kom sam odrastao. Par traka na albumu su zadržale duge i dramatične buildup-ove i drop-ove koje sam forsirao na prethodnim izdanjima . Zvuk voza se provlači kroz svih 11 traka protkan glitch semplovima, analognim zujanjem i pucketanjem starih trakaša što ovaj album čini jednom celinom koja pomera granice klasičnog progressive house zvuka, koji sam do sada radio, i uvlači nas u potpuno novi svet.


Tracklist:
01. Revolt of Seven
02. Size 10 Chaos
03. Protein Blocks
04. Sacred Engine
05. Snowflake
06. Tail
07. CW7
08. Kronole
09. Holly Motors 
10. Ethereal
11. A New Hope