Duo 84bit kog čine Nikola i Miloš iz Crne Gore, tačnije Miloš nam dolazi iz Herceg Novog, a Nikola iz Nikšića, uradili su remiks za čuvenog britanskog DJ-a i producenta Michael Graya i njegovu traku "Take Me Back"

Remiks je izašao pre par dana za poznati "Sultra Records", a traka je u Soulful House ritmu sa sjajnim gruvom, a kroz celu pesmu se provlači prelepi ženski vokal koji dodatnu ovu pesmu čini posebnom. Traku "Take Me Back" možete poslušati ispod kao i kupiti preko traxsource-a.

Miloš i Nikola su na najbolji način ispromovisali domaću i regionalnu scenu širom planete. Tome svedoči i 69. mesto koje su zauzeli na Top 100 House Artist listi za 2019. godinu, ali i veliki broj izdanja za najpopularnije svetske izdavačke kuće poput No Fuss RecordsPhoenix Music, Let There Be House, King Street, Monoside Records i mnogim drugim. 84Bit momci našli su se deset puta u Top 10 Charts prestižnog Traxsource portala, a čak 51 put u Top 100 Charts! Njihova izdanja čartovali su i puštali neki od najboljih izvođača u muzičkoj industriji kao što su:  Claptone, David Penn, Kevin Yost, Eric Morillo, Diplo, Inner City, te vlasnik Toolroom-a – veliki Mark Knight, kao i Defetced Records diva Sam Divine...
 

84Bit dvojac imao je tu čast da nastupi u Amsterdamu i to na dva eventa u okviru najpoznatije muzičke konferencije na planeti kada je reč o elektronskoj muzici – Amsterdam Dance Event (ADE).