EXIT i No Sleep Novi Sad bina 13. aprila sa tvrđave kreću na promo turneju po svetu!

 

Exitova kultna bina No Sleep Novi Sad prethodnih je godina ugostila neke od najuzbudljivijih klubova na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Deo svoje magije uz pažljivo odabran program u Novi Sad donosili su vodeći francuski klub Concrete iz Pariza, najtraženiji bečki klub Grelle Forelle, te višedecenijske tehno institucije Tresor iz Berlina i Fuse iz Brisela, kao i mesta sa jednako bogatom istorijom kao što su Nitsa iz Barselone ili kapitalni Sub Club iz Glazgova. Predstavila su se i ključna mesta avangardne muzičke scene kao što su Salon des Amateurs iz Dizeldorfa, Corsica Studios iz Londona, te naša dva međunarodno priznata klupska bisera 20/44 i Drugstore iz Beograda. Sve su to najavljivali i promotivni događaji od Londona do Beča, od Glazgova do Barselone, od Beograda do naravno, No Sleep Novog Sada.

No Sleep at Exit Festival 2017 – The Aftermovie:

Ove godine #NSNS2018 promotivna turneja preći će i Atlantski okean, a pre nego što budu objavljeni svi ovogodišnji klubovi partneri, te kompletan ovogodišnji program za četiri besane noći na Exitu, poznato je odakle ove godine sve počinje! Naravno, upravo iz Novog Sada i to sa Petrovaradinske tvrđave gde će 13. aprila u novosadskom klubu Tunnel biti održana prva ovogodišnja No Sleep promo žurka na kojoj će glavna gošća biti ruska DJ heroina i rezidentkinja najpoznatijeg ruskog umetničkog kolektivna Arma 17 – Dasha Redkina! Domaću podršku pružiće joj rezidenti Dušan Nikolić i Layzie.

Rođena Ukrajinka, odrasla u Rusiji, Dasha Redkina je svoje muzičke uticaje stekla u Londonu, gde je studirala zvuk na filmu, te često bila u dodiru sa filmskom muzikom, zvučnim efektima za animacije i atmosferskim tonovima koji prate kretanje kamere. Pored što je veliki kolekcionar ploča, Dasha je bila i privatni distributer, DJ karijeru počinje vodeći ujedno i berzu ploča u Moskvi pod imenom “Vinyl Picnic”. Redkina je svoju rezidenciju u klubu Arma 17, najznačajnijem prostoru ruske scene, započela 2012. godine i nastavila da sa ovim svetski priznatim kolektiva, razvija sopstveni umetnički pravac sve do danas. Nastupala je širom sveta, a redovan je gost najboljih berlinskih i moskovskih klubova kao što su Tresor ili Gazgolder.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos,Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Ulaznice po promotivnoj ceni sa 65% popusta od finalne, za 6.490 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala. 

 

Avatar photo

Autor: Igor