Francuski producent Leo Pol 13. marta u klubu DOT!

 Francuski producent Leo Pol 13. marta u klubu DOT!

U petak, 13. marta, klub DOT ugostiće talentovanog Leo Pol-a sa svojim čuvenim, energičnim live setom, a iste večeri DJ pult sa njim će deliti Kid Kimi i dvojac 031 Republic.

Ulaznice su u prodaji putem cooltix.rs

Francuski producent Leo Pol je poznat po nezaustavljivim gruvovima. Iako ima 28 godina, već preko 10 godina se bavi elektronskom muzikom i stekao je impresivan broj zvanja: šef izdavačke kuće, rezident najcenjenijih klubova, višežanrovski producent. Popularnost je stekao 2015. kada je izdao anonimni EP na svom lejblu Unille. EP je sada vredan 120 evra a tracka You Got The Funk ima 4 miliona pregleda.

Leo je zatim osnovao svoju drugu izdavačku kuću ILLE, fokusiranu na analogni house zvuk 90-ih. Do sada je imao dva izdanja za svoj lejbl.

Sa velikim brojem svojih izdanja i reputacijom da ima enigmatične live setove, nije bilo čudno što ga je čuveni pariski klub Concrete uzeo za rezidenta 2016. Takođe je izdao EP za njihov lejbl Concrete Music. Sada putuje svetom sa svojom analognom opremom i pušta muziku u najboljim klubovima. Njegovi nastupi su brzi, hipnotišući i očaravajući. Radi na dosta novih projekata poput elektro albuma, new wave poduhvat i techno live nastup.

Kid Kimi već dugi niz godina propagira poseban muzički spektar. U svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike, a njegovi nastupi uvek su fuzija ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da di-džejing ne zna za granice. Svoj zvuk uvek prilagođava atmosferi i publici koja se sa njegovih setova vraća sa mnogo pozitivne energije.

031 Republic čine dva najbolja drugara iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević. Domaću klupsku scenu osvojili su jedinstvenim stilom miksanja, ogromnom harizmom i pozitivnom energijom koja pleni svaki klub ili neki drugi prostor za ples. Poznati su po svojim čestim maratonskim setovima u kojima svi uživaju. Svoj muzički stil definišu kao tech, micro i minimal sa povremenim primesama house zvuka. Lukina muzikalnost i Ivanova ritmičnost njih čini savršenim tandemom. Luka je nedavno pokazao i svoje produkcijsko umeće kroz najsitnije detalje i mikro poteze koji se mogu čuti na njegovom EP-u za srpski brosh records, kao i u doprinosu za kompilaciju istog labela.

Avatar photo

Autor: Igor