Fresh Wave: Ovog leta, slavićemo zajedništvo, solidarnost i ljubav prema životu!

 Fresh Wave: Ovog leta, slavićemo zajedništvo, solidarnost i ljubav prema životu!

Sinoć je FB pratiocima Fresh Wave Festivala predstavljen vizual, ovogodišnjeg, devetog po redu izdanja festivala, koje će se od 6. do 8. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Vekovima stare zidine Kastela i ove godine će na više festivalskih bina ugostiti neka od najvećih i najpoznatijih imena svetske i regionalne muzičke scene, a ovogodišnji sveži talas Fresh Wave Festivala surfaće kroz atmosferu kojom slavimo život i radujemo se u svim mogućim muzičkim bojama i oblicima! 

Naime, slaveći zajedništvo sa nadom u skorašnju pobjedu čovečanstva, odlučili smo da damo svojevrsni omaž najrazigranijoj, najuzbudljivijoj i najisčekivanijoj muzičkoj ikoni ikada – trubaduru! Ovaj bezvremenski simbol kao deo vizuelnog identiteta ovogodišnjeg izdanja festivala obavezuje nas da više nego ikada promovišemo i slavimo vrednosti kao što su zajedništvo, solidarnost i ljubav prema životu!

Raduje nas što i naši prijatelji prepoznaju napore koje ulažemo. Sa nama je i ovaj put Banjalučka Pivara, Jagermeister, Smirnoff ali i novi partner, kojeg s ponosom predstavljamo: najprepoznatljiviji svetski brend Coca Cola.

Upravo zahvaljujući ovim partnerima ali i drugim prijateljima na svega nekoliko dana smo od objavljivanja headlajnere festivala, a kao odgovor na trenutnu globalnu situaciju odlučili smo da sa posetiocima Fresh Wave Festivala nastavimo druženje putem Live Stream DJ setova. Naredni kojeg najavljujemo za utorak, 21.4. u 20 časova potpisuje Siniša Tamamović, a podsetićemo se na njegov nastup na Main bini Fresh Wave Festivala.

#ostanikodkuće i prati FWF DJ setove, a o svim drugim detaljima se informiši na Facebook stranici ili sajtu Fresh Wave Festivala!

Avatar photo

Autor: Igor