Internacionalno popularni di-džej superstar i producent Funkerman nastupiće za Reprizu novogodišnje noći na splavu Kolos (Bulevar vojvode Bojovića bb).

 

Internacionalno popularni di-džej superstar i producent Funkerman nastupiće za Reprizu novogodišnje noći na splavu Kolos (Bulevar vojvode Bojovića bb). Te večeri, na sceni će mu se pridružiti Vandal Steve rezident popularnog party brenda Vandalism i jedan od glavnih nosioca domaće EDM scene, kao i domaći producentski i di-džej house dvojac Wise D & Kobe.

Holanđanin Ardie van Beek, poznatiji kao Funkerman di-džejingom se bavi već 20 godina, a sredinom devedesetih bio je jedan od pionira talasa house muzike. Pozicionirao se kao jedan od vodećih svetskih di-džejeva. Sa kolegom Fedde Le Grand-om i producentom Raf-om Jansen-om već 15 godina vodi izdavačku kuću Flamingo Recordings, a osnivač je i lejbla Can You Feel It Records. Stoji iza hitova kao što su “Speed Up”, “The Creeps“, “3 Minutes To Explain“, “New Life“ i “Falling in Love“, a svojim klupskim večerima Flamingo Nights osvojio je publiku širom sveta.

Ovaj di-džej i producent odrastao je slušajući pionire američkog hip hop-a, da bi se preorjentisao na classic soul, disco i funk, a potom se postepeno počeo uvlačiti u house zvuk. Uvek je bio sklon istraživanju, produciranju i puštanju nove i uzbudljive muzike, što mu je omogućilo brojne nastupe na najvećim svetskim festivalima i u najpopularnijim klubovima. U misiji da obiđe najaktuelnije gradove sveta, Funkerman je nastupao širom planete, od Severne i Južne Amerike, Kanade, Australije, Britanije, Ibice, Rusije, Koreje, Kazahstana, Islanda, Skandinavije i mnogih evropskih zemalja.

Stalno menjajući stil i pomerajući granice house muzike, ali ostajući veran funky zvuku, Funkerman objavio je nekoliko albuma, više od 40 singlova i EP izdanja, kao i podjednak broj remiksa, a njegovo poslednje izdanje “DJ By Default“ ugledalo je svetlost dana u julu ove godine.

Ograničen kontingent ulaznica nalazi se u prodaji širom Eventim i Gigstix mreža, po promotivnoj ceni od 590 dinara za parter i 890 dinara za VIP platformu.

FB Event: www.facebook.com/events/381524002589275/  

 

Avatar photo

Autor: Igor