GREEN CARD ZA 4 NEZABORAVNE GREEN LOVE ŽURKE

 

Nakon veoma uspešne sezone 2015, Green Love festival nastavlja u istom ritmu! Respect Djs s ponosom predstavljaju prve u nizu Green Love žurki u martu i maju. Žurka kojom otpočinjemo sezonu 2016 biće održana 12. marta na SPENSu uzStefano Noferinija, Mladena Tomića, Kristijana Molnara i Vladimira Aćića, dok su već za narednu žurku, 14. maja najavljeni, svetska tehno zvezda, DJ Anna, Petar Dundov, Lea Dobričić i Jolly Joke b2b Galinac Galinac.

Green Love 2016 predstaviće nastavak najvećih tehno žurki u Novom Sadu, uz brojne DJeve iz Srbije, regiona i Evrope. Uz već popularni Green Card, ljubitelji Green Lovea moći će da obezbede ulaz na žurke u martu i maju po ceni od samo 990 dinara, dok partijaneri mogu obezbediti i ulaz na sva 4 Green Love događaja za sezonu 2016 po promo ceni od samo 1990 dinara, a cena za vlasnike Green Card 2015 iznosi 1490 dinara. SPENS je već rezervisan za celu Green Love godinu, a fanovi pravih žurki spremni za sve objavljene datume – 12. mart, 14. maj, 15. oktobar i 10. decembar.

Stefano Noferini dolazi iz Italije i jedan je od omiljenih evropskih party makera. Napravio je nezaboravne žurke šitom Evrope, na mestima kao što su Love Parade u Berlinu gde je oduševio preko 800 000 klaberaSpace Ibiza, Ministry of Sound u Londonu, Space Miami, Pacha London, Mystic Garden u Amsterdamu i mnogim drugim. Nakon što je 2010. njegova pesma “Push N Pull”, koju je radio sa Silvijom Tosun, dospela na 1. mesto Billboard Dance Club Songs liste, Stefano je počeo da niže prestižne nagrade kao što su dve Beatport-ove nagrade 2010. i 2011. za “Umetnika godine“,IDMA nagrada za “Najbolju Minimal Techno traku” za “Goes On“ koju je radio sa Umekom i druge. Njegovoj veoma uspešnoj karijeri doprinosi i osnivanje etikete, Deeperfect za koju su umetnici kao što su Umek, Stephan Bozdin, Nicole Moudaber, Mr. Bizz, Hollen, Wally Lopez, Mladen Tomic, Raul Mezcolanza, Groovebox i mnogi drugi izdali svoje trake.

Uz Club Edition, Stefanovu radio emisiju koju emituje 110 radio stanica u 15 različitih država i milionske preglede na Soundcloud-u, on je u saradnji sa prestižnim DJ Mag-om organizovao takmičenje posvećeno mladim DJ-evima i pored svega ovoga nastavio da putuje i nastupa u najzanimljivijim klubovima u Evropi.

Sylvia Tosun vs. Noferini & Marini – “Push N Pull“ 

Uz Noferinija, 12. marta nastupiće i Mladen Tomić, osnivač sada već čuvene etikete Night Light Records koji je nastupao na žurkama širom Evrope (Nemačka, Španija, Holandija, Francuska, Austrija, Češka, Italija, Slovenija, Engleska, Škotska, Mađarska, Bugarska, Belgija i td), Amerike (SAD, Kolumbija, Meksiko, Kostarika) i Kanade, kao i na mnogim velikim festivalima širom sveta, kao sto su Miami WMC 2013,2014 (SAD), EXIT (Srbija), Soul Tech (Meksiko), Kazantip (Ukrajina), Stereo Sunday (Holandija), Amsterdam Dance Event (Holandija), Refresh (Crna Gora)… Dubfire, John Acquaviva, Popof, Richie Hawtin, Umek, Adam Beyer, Monika Kruse, Sebastien Leger su samo od neka od velikih DJ imena koja su mu pružila podršku. Pravu rejv atmosferu na SPENSu napraviće i Kristijan Molnar i Vladimir Aćić, miljenici publike širom Srbije i regiona.

Ulaznice za prvu žurku, 12. marta mogu se nabaviti po promo ceni od 690 dinara, a Green Card po ceni od 990, 1490 i 1990 dinara, na prodajnim mestima Gigs Tixa i na www.gigstix.com .

Više informacija na:

https://www.facebook.com/greenloveserbia/?fref=ts .

Avatar photo

Autor: Igor