Ilija Djokovic i Andrew Meller u Dotu 12. aprila!

 

Ilija Đoković, jedan od lokalnih muzičkih talenata u usponu, koji se nedavno našao na prvoj poziciji Beatport Techno Top 10 liste najboljih izdanja, sa svojom trakom „Atom“ i Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, čija su se izdanja našla među prvim mestima Beatport-ove liste najuspešnijih traka u 2018. godini, ukrstiće svoja umeća za di-džej pultom kluba DOT, u petak 12. aprila.

Ilija Đoković važi za jednog od najperspektivnijih producenata i di-džejeva u regionu i spada među mlade zvezde domaće elektronske scene. Domaćoj ali i stranoj publici, Đoković je poznat po energičnim setovima sačinjenim od „melodičnog i euforičnog tehna“. Ilijina karijera rapidno ide uzlaznom putanjom, a njegova produkcija uvrstila ga je među sam vrh svetskih izvođača. Prekretnicu u njegovoj karijeri napravilo je izdanje za Phobiq, kao i uspešna saradnja sa izdavačkom kućom Monike Kruse – Terminal M.

Nastupao je na velikim svetskim festivalima poput Amsterdam Dance Event, Untold Festival, Labyrinth Open, Echowaves, EXIT, kao i u kultnim evropskim klubovima Egg, Ambasada Gavioli i De Marktkantine, uz najpoznatija imena elektronske muzike, dok njegove trake puštaju najcenjeniji izvođači poput Adam-a Beyer-a, Tale Of Us, John-a Digweed-a, Pan-Pot i mnogi drugi.

Zahvaljujući remiksu pesme Born Slippy, jednog od najuticajnijih elektronskih bendova današnjice – Underworld, Andrew Meller je ostavio trag na globalnoj elektronskoj sceni. Njegova verzija ove pesme našla se na prvoj poziciji prestižne Beatport Top 100 liste najboljih izdanja, kao i u setovima mnogih di-džej zvezda, među kojima su Carl Cox, Nicole Moudaber, Paco Osuna, i Nakadia. Tokom prošlog leta ova hit numera, vrtela se na najpoznatijim svetskim plesnim podijumima. Njegov remiks trake Insomnia jednog od najpopularnijeg sastava svih vremena, Faithless, takođe se našla na Top 100 Beatport listi.

Poslednje Meller-ovo izdanje, Godfather’s Dance, stiglo je do 12. pozicije Beatport-ove tech house liste i podržana je od strane imena poput Richy Ahmed, Andrea Oliva, Technasia, Darius Syrossian, Mark Knight i drugih.

Zvaničan facebook event klikom ovde. 

Avatar photo

Autor: Igor