Veliki uvod u Miller Lovefest 2020 počinje 5. oktobra u Hangaru Luke Beograd i to spektakularnim trosatnim nastupom legendarnog tehno di-džeja Loco Dice-a. Miljenik klabera iz regiona u subotu donosi potpuno sveže muzičko izdanje pod nazivom “Love letters”, a uz njega će nastupiti i Dejan Milićević i Nikola Vemić.

U prodaji poslednji ograničen broj ulaznica

Ulaznice za nastup jednog od najtraženijih di-džejeva na planeti skoro su rasprodate. Karte je moguće kupiti još samo do 3. oktobra u ponoć, i to po promo ceni od 1.200 dinara za Regular, kao i 1.600 dinara za VIP zonu. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gistixa i tickets.rs (bivši Eventim).

Lovefest je više od muzikeZa Lovefest
, na kome je čest gost Loco Dice kaže da je više od muzike, već poseban koncept koji već više od jedne decenije spaja ljude i kome se uvek rado vraća. Inače, malo ljudi zna da je Loco zapravo dizajner enterijera i poseduje svoju kolekciju odeće. Kao i većina muškaraca, obožava fudbal, Manchester United i Zlatana Ibrahimovića, a za muziku često govori da za njega predstavlja način života.