Tehno spektakl! Čuveni The Advent konačno u Beogradu!

 

Pred beogradskim klaberima je istinski spektakl, pošto posle dugo iščekivanja čuveni tehno DJ The Advent konačno dolazi u prestonicu Srbije. A da će 28. novembra na Lucky Records Showcase žurki u Depo Magacinu sve da pršti, garantuje i to što će se slavni Britanac predstaviti live act-om, koji važi za jedan od najtraženijih u svetu!

The Advent, odnosno  Cisco Ferreira, kako je pravo ime ovom velikanu, bez dileme spada u najiščekivanije artiste među beogradskim rejverima, pošto je jedno od retkih imena iz samog svetkog vrha koje još nije bilo u Srbiji. Čuveni Britanac Portugalskog porekla je na sceni duže od dve decenije i za to vreme stvorio je nekoliko hitova koji su obeležili tehno istoriju. Važi i za velikog inovatora, ali i artista koji je uvek išao u korak s vremenom, zbog čega i dan danas spada u “creme da la crème” tehno scene. 

Nema ni potrebe reći da je proputovao ceo svet i da je redovan gost na svim eminetnim festivalima kao što su Awekenings, Hyper Space ili  WMC  Miami, ali i u najprestižnijim svetskim klubovima poput Tresora, Fabrika i Berghaina. Njegov label Kombination Research već godinama važi za jedan od najuticajnijih, a njegovo ime može da stane u red sa velikanima kao što su Chris Liebing i Len Faki, sa tim da su Ciscovi setovi za nijansu dinamičniji. Adventov tehno je brz i pun energije, ali uz sve to uspeva da zadrži i melodiku. Ako se doda da Britanac važi za jednog od najboljih live act artista u svetu, a da će se upravo u tom izdanju 28. novembra predstaviti ovdašnjim klaberima, jasno je da nas u Depou čeka možda i najdinamičnija Lucky Records Showcase žurka do sada.

To potvrđuje i ostatak line-up-a, koji predvode jedan od začetnika naše scene Boža Podunavac i lider nove srpke tehno garde Speedy. Uz njih tu su još Luca Concrete i Toma Tek, koji će se predstaviti u back2back setu.

Karte su u prodaji po promotivnoj ceni od 690 dinara, dok će regularna cena biti 990 dinara.

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor