Jedan od najcenjenijih di-džej zvezda današnjice, britanski producent Hot Since 82, nastupiće u subotu 23. februara u velikom Hangaru Luke Beograd.

 

Jedan od najcenjenijih di-džej zvezda današnjice, britanski producent Hot Since 82, nastupiće u subotu 23. februara u velikom Hangaru Luke Beograd.

Te večeri na bini će se naći i domaća podrška u sastavu: Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, čije se izdanje našlo na trećem mestu Beatport-ove liste najuspešnijih traka u 2018. godini, tech house di-džej i producentski dvojac Wise D & Kobe, kao i IDQ, uspešni projekat iza kojeg stoje Igor Puljić aka Pookie, Alex Milićević i Dragan Ražić.

Iza pseudonima Hot Since 82 krije se Daley Padley, umetnik kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku u Velikoj Britaniji. Zaštitno je lice modernog tech house zvuka, jedan je od dobitnika DJ Awards-a, našao se na prvom mestu liste najboljih tech house di-džejeva koju je objavio Beatport, a nominovan je i za producenta godine na Electronic Music Awards-u. Već dve godine zaredom rezident je kluba Pacha na Ibici, uz svoje prepoznatljive Labyrinth žurke. Ovog leta imaće i ekskluzivnu rezidenturu u klubu Privilege, u okviru RESISTANCE događaja, koje ove sezone predvode Adam Beyer i Carl Cox.

Pred sam dolazak u Beograd Hot Since 82 poručio je da jedva čeka nastup u Hangaru: „Kao i uvek u Srbiji očekujem odličnu publiku puno muzičkih istomišljenika koji žele da igraju i uživaju u dobroj muzici. Veoma sam uzbuđen, to je sigurno!“

Srca klupske scene osvojio je debi izdanjem „Let It Ride“ 2011. godine, koje je dospelo na treće mesto Beatport-ove deep house liste i postalo himna Ibice. U novembru 2017. godine Hot Since 82 počeo je sa produciranjem novog albuma, za koji kaže da je sporiji, emotivniji i sa više vokala u odnosu na njegova prethodna izdanja. Prva dva singla sa ovog albuma – „Buggin“ i „Bloodlines“ objavljena u drugoj polovini 2018. najava su za izdanje koje se očekuje u martu ove godine.

Poslednji kontingent ulaznica za nastup Hot Since 82, u produkciji Blender, nalazi se u prodaji širom Ticket Vision i Gigstix mreža, po ceni od 1790 dinara za parter i 2490 dinara za VIP platformu.

FB event: www.facebook.com/events/319328035351988/  

 

Avatar photo

Autor: Igor