Kada vam stigne mail da preslušate par traka od nekog DJ-a, a ne od njega samog to defitivno vredi preslušati jer ako se ta persona iscimala za nekog drugog sigurno vredi da bacimo oko na tih par traka od DJ-a Saše Ćurčića, a na našu žalost do sad totalnog anonimusa i zaista nam je krivo što tek sad čujemo za dečka.

U mailu nam je još napisano da je još pre petnaest godina puštao aktivno muziku pod nikom "Ventiuno", a da sada radi kao direktor produkcije i menadžer Naxi House radija. Koliko je to stvarno istina ne znamo i stvarno bi smo voleli da nam se je javi ovaj dečko i da nam kaže zašto se do sada nije malo više javno eksponirao i pokušao da probije na ovoj našoj klabing sceni. 

Poslate su nam njegove tri nove trake koje su objavljene na youtube kanalu "Small House Production" gde vidimo da se dečko bavi još i video produkcijom i raznim drugim stvarima. Trake su u progressive house i progressive trance stilu koji se nama jako dopao i tako su dobro odradjene da smo ih bukvalno tri puta preslušali za redom. Naši pikovi su defitivno "Pharaoh" i "Timeless".

Možda dečko ni ne želi ovaj tekst i da se javno eksponira, ali mi smo morali da objavimo par njegovih traka da eto svi zajedno saznamo koliko imamo dobrih producenata za koje mi mislimo da niko ne zna. 

SAŠA BRAVO JOŠ JEDNOM I UŽIVAJTE....