Progresivna Suza dovodi prvog gosta – East Cafe u Beogradu!

 Progresivna Suza dovodi prvog gosta – East Cafe u Beogradu!

Nakon prvog rođendana, ekipa Progresivne Suze započinje novu godinu sa mnoštvom kvalitetnih projekata. Suza predstavlja zajednicu entuzijasta koja se širi i ozbiljno prerasta u uticajnu instituciju za ljubitelje progresivnog zvuka. Ujedno, tim želi da se oproba u organizaciji manjih događaja sa stavljenjem akcenta na intimizaciji atmosfere.

Događaj koji će biti održan 21. Februara predstavlja prvu žurku sa stranim izvođačem i ovog puta iz Mađarske dolazi čuveni East Cafe. Domaću podršku iza DJ pulta čine Lukai i Igor D.

East Cafe producent i DJ iz susedne Mađarske već dugi niz godina producira jedinstvene trake progressive house žanra. Njegova produkcija sadrži slojeve prefinjenih dubokih tonova sa prepoznatljivim detaljima koji su retkost na progresiv sceni. Svetsku podršku u klubovima i na radijskim stanicama dobija od velikana kao što su Hernan Cattaneo, Nick Warren, i John Digweed. Njegov rad na svetskim izdavačkim kućama poput Silk, Soundteller, Balkan Connection, Particles Mistikue, Digital Sensation i Morphosis mnogo je poštovan od strane kolega i stekao mu je veliku klupsku i radio podršku od DJ-a širom sveta.

21. Februara u beogradskom klubu DOT imamo priliku da čujemo East Cafe-a, koji je našoj publici poznat po svom sjajnom setu u našem podcastu prošle godine.

Luka Ivanović, Lukai svoj prvi kontakt sa elektronskom muzikom ostvario je kroz Drum and Bass, pod velikim uticajem britanske ekipe LTJ Bukem, Goldie, Big Bud. Redovim izlascima po beogradskim klubovima otkrio je moć tehna i progresiv zvuka koji su imali snažan uticaj na formiranje jedinstvenog muzičkog ukusa. Svoje mesto za pultom pronašao je 2012. godine, kada je počeo da organizuje Belgrade Lounge žurke u Beogradu. Dve klupske sezone i jednu rezidenturu u klubu WATS kasnije, Lukai je počeo da ubrzava i dobija česte bukinge gde je puštao pred svetskim imenima poput – Guy J, Cid Inc, Nick Warren, Dmitry Molosh, Petar Dundov, i mnogi drugi. Danas ga možete zateći za pultovima klubova Half, DOT, 25th i KPTM.

gor D. je dobro poznat članovima Progresivne Suze, a na sceni je od 2008 godine. Veliki je ljubitelj Progressive House žanra sto se može osetiti u njegovim setovima koji su ispunjeni emocijama i neprekidnim ritmom. U dosadašnjoj karijeri imao je priliku da pušta muziku rame uz rame sa imenima kao što su Lehar, Magdalena, Max Demand, Guy J i Guy Mantzur. Bio je deo Exit Festivala 2015. godine, Tuborg Green Spot 2011. godine, a danas ga možete čuti na događajima u KC Lab (Novi Sad), Half (Beograd), DOT (Beograd), 25th Bar (Beograd).

Facebook event
https://www.facebook.com/events/841880499606801/

Ulaznice su dostupne u pretprodaji online putem Cooltix.rs po ceni od 400 RSD i možete ih poručiti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor