Uvek smo se trudili da podržimo mlade i kvalitetne DJ-eve i da nadjemo vremene za njihove setove, video klipove, trake i mnoge druge stvari. 

Upravo nam pre par dana stiže u inbox jedan video i set dečka iz Novog Sada i bukvalno ostajemo bez teksta kada smo videli koliko sjajna muzika na nerealnoj lokaciji u Rakovačkom Rukavcu na Dunavu u čamcu.

Odgledali smo skoro sve Cercle video zapise i stvarno možemo da kažemo da set Jana Đurovke i video koji je uradio fotograf Lav Boka je u istom rangu sa Cercle produkcijom i to zaista kažemo onako iskreno iz srca. Sama lokacija, pa do kadrova koji su izabrani kada prolazi čamac kroz potopljenu šumu, pa još zalazak sunca na Dunavu u čamcu sa brutalnim zvukom bez i jedne greške. A samo neke od traka koje su se savršeno uklopile u ovaj ambijent su: 
Need You Now (Adriatique Remix), Underwater Breathtaking (Innellea Remix), Edu Imbernon feat. Mordem, Tale Of Us - Be As One, Nhii, Niko Schwind & Shyam P - Gone Too Far (Niko Schwind Remix) i mnoge druge.
 
Šta reći osim bravo za sve, a gledanje je obavezno.

 
Jan Đurovka, rođen je 1991. godine u Novom Sadu. U njemu se interesovanje za muziku budi još od malih nogu a jedan od bendova koji je obeležio njegove srednjoškolske dane je 'Linkin park'. Upravo zbog Joe Hahn-a, člana gore pomenute grupe u njemu se budi interesovanje za DJ-ingom.

U svet muzike ulazi 2013.godine, baveći se komercijalnijim zvukom, do 2016. je menjajući pravce prešao na nešto tvrđi techno, da bi 2018. pronašao sebe i stvorio sopstveni stil, koji je kombinacija raznih pravaca techna, prošaran vokalnim i house momentima. 
Ovog leta, rešio je da, sve nas koji volimo ovaj muzički pravac, razneži jednim #dreamy setom, na našem Dunavu uz savršeni zalazak sunca.

Jan Djurovka instagram klikom ovde.

Lav Boka instagram profil klikom ovde.