Sest di-dzejeva na dva stejdza ovog petka u Barutani – Deborah De Luca i Lexlay!

 

Zanosna techno diva, Deborah De Luca nastupiće u petak 18. maja u po prvi put u “kultnoj” Barutani, na Kalemegdanu, a pridružiće joj se Lexlay, španski di-džej, producent i vlasnik izdavačke kuće Happy Techno Music.

Kao podrška, na bini će se naći Andrew Meller – jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike i Roxa – mladi predstavnik domaće elektronske scene. Iste večeri, klub Barutana postaje bogatiji za još jedan stejdž, pod nazivom Headroom, koji će te večeri ugostiti di-džej kolektiv Slippery People, u sastavu dddxbbb i kapetan esid, a čuveni su po svojim energičnim setovima punim dancefloor dragulja prožetih plesnim ritmovima i zanosnih vokala koji najviše podsećaju na old school disco zabave.

Jedna od najatraktivnijih dama svetske elektronske scene, Deborah De Luca na listi je najtraženijih ženskih di-džejeva današnjice. Nastupala je u mnogim velikim klubovima i na najznačajnijim muzičkim festivalima širom sveta, a nakon ovogodišnjih gostovanja po Australiji, Severnoj i Južnoj Americi i širom Evrope, ova harizmatična Italijanka se vraća u Beograd. Muzika koju pušta je za samo nekoliko godina postala popularan brend, prepoznatljiv po kvalitetnoj fuziji hard techno-a i minimalnog zvuka, a sama Deborah sinonim za strast, jak karakter i harizmu.

Lexlay već više od decenije svetu predstavlja svoj pogled na muziku. Vođen svojim veselim i pozitivnim karakterom, našao se među poštovanim artist-ima internacionalne muzičke scene. On je sinonim za radost, osveženje i strast, zbog čega je tokom njegovih setova zagarantovana odlična zabava. Prilagodljiv kao kameleon, svojim muzičkim putovanjem pruža publici šta ona želi, od koje svaki put dobije kolektivno uzvraćenu emociju. Njegov muzički stil, okarakterisan elegancijom tempa vibrira između senzualnosti house zvuka pa do više groovy techno-a. Pred njegov debi nastup u Beogradu, publici poručuje: Možete očekivati pregršt energije, pozitivnih vibracija i odlične muzike za plesni podijum. Vrteću tech-house i techno i nadam se da će ljudi otići svojim domovima sa velikim osmehom na licu.

Andrew Meller, autor sa preko 60 izdanja u diskografiji, koji kombinuju korene funk, techno, disco i house muzike. Zahvaljujući remiksu pesme Born Slippy (Underworld) ostavio je trag na globalnoj elektronskoj sceni. Njegova verzija ove pesme našla se u setovima mnogih di-džej zvezda, među kojima su Carl Cox, Nicole Moudaber i Paco Osuna. Tokom svojih nastupa ne ostavlja publiku ravnodušnom, odlikuje ga jedinstvena tehnika i odabir traka, a njegovi setovi predstavljaju idealnu kombinaciju house, tech house, progressive i techno zvuka.

Predstavnik mlađe generacije domaće elektronske scene, Roxa, prepoznatljiv je po jedinstvenom tech house zvuku, koji nailazi na sve veću podršku publike. Pored di-džejinga, Roxa se intenzivno bavi i produkcijom, a svoj prvi EP Gorilla Groove objavio je za rusku izdavačku kuću Baikonur Recordings, a uskoro možemo očekivati i izdavanje drugog EP-a pod nazivom Hood Style.

Ulaznice za ovaj događaj nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigs Tix po ceni od 1190 dinara za regularne karte i 1790 dinara za VIP.

Event: www.facebook.com/events/1378543205583647/  

 

Avatar photo

Autor: Igor