Sjajni engleski DJ i producent stiže ove subote u Niš!

 

Pozdrav ljudi, vraćamo se sa prvom DETOX žurkom za novu zimsku sezonu i dovodimo vam gosta iz Engleske, renomirani DJ i producent – ROMMEK koji će nastupiti četvrtog novembra u Nišu.

 

ROMMEK – [Loose Lips / Blueprint Records] – England

Rommek je DJ i producent iz Engleske, baziran u Londonu, koji se na scenu probio izdanjem na lejblu Weekend Circuit 2014. godine i time utemeljio svoj sada već prepoznatljiv atmosferični zvuk. Od tada imao je više izdanja na raznim lejblovima kao što su Sonntag Morgen i Dyad, a 2016. Izdanje “Moth Hole” za legendarni lejbl Blueprint Records. Od tada Rommek postaje sve učestalije i traženije ime na sceni ne samo kao producent već i kao DJ. Delio je binu sa mnogim velikanima undergrounda a za Nišku publiku će premijerno nastupati sa produženim setom.




https://soundcloud.com/rommek

www.facebook.com/rommeksounds

https://www.residentadvisor.net/dj/rommek

http://www.blueprintrecords.net/artist/rommek

RESURGAM (Bogdan Nikolić) – [Rudnik Collective] – Srbija

Bogdan Nikolić, koji nastupa pod pseudonimom – Resurgam, je resident Detox žurki čiji se zvuk zasniva na tehnu sa puno groove- a, kroz koji se provlače različiti uticaji od ambijenta preko IDM- a i industrial- a. Bogdan sebe smatra pre svega DJem, ali se takođe bavi i produkcijom, i njegovo prvo izdanje se očekuje početkom 2018. godine.

Ograničeni broj karata se nalazi u pretprodajji po ceni od 300din i mogu se kupiti od ponedeljka 30.10. u Vintage Shop- u, dok će na ulazu koštati 400din.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor