Peter Kuschnereit (poznatiji kao Substance ili DJ Pete) potpisuje sledeće izdanje za Ostgut Ton. “Rise and Shine” će biti njegov prvi solo EP za etiketu koja potiče iza zidina Berghain-a. Ovo će takođe biti Substance-ov prvi EP još od 1998. godine.

Kuschnereit je odavno poznat kao bitna figura u berlinskoj plesnoj muzici, iako je udobno “leteo ispod međunarodnog radara“. Rođen i odrastao u centralnom okrugu Kreuzberg, gde i dalje živi u istom visokom usponu, ove godine obeležava 30. godišnjicu njegove karijere, što za njega predstavlja odgovarajući trenutak da najavi svoj prvi samostalni EP za Ostgut Ton, nakon prethodnih kompilacija “Fünf” i “Ostgut Ton | Zehn” .

Rečeno nam je da “Rise and Shine“ vidi Kuschnereit-ovu fuziju svoje duboke, industrijske estetike kao Substance sa rezonantnim basom DJ Pete-a.

Tracklist
A1. Rise And Shine
A2. Countdown
A3. Bird Cave
B1. Distance
B2. Cruising

Rise and Shine” će izaći 26. januara na Ostgut Ton-u, na linku ispod možete poslušati “Countdown”, traku koja je idealna za zatvaranje setova, sa kombinacijom raznih zvukova i nemačkim vokalom.

 

O-TON_115_Substance_Artwork_300dpi

Izvor: XLR8R