Slučajnost ili ne? Ovo je film o sudbini Amerikanke i Srbina na Exitu!

 

Leto ljubavi 2017. je i kalendarski ostalo za nama, a za početak 2018. godine EXIT je spremio i pravi filmski praznični specijal! Intrigantna priča prati devojku iz San Franciska i mladića iz Beograda koji se na Exitu odvajaju od društva kako bi pronašli malo vremena za sebe. U potrazi za ličnom slobodom, njih dvoje pronalaze svoju sudbinu.

Film je režirao Nikola Spasić, dok scenario potpisuje Milanka Gvoić. Glavne uloge tumače naši mladi glumci u strelovitom usponu Vanja Nenadić i Marko Vasiljević, a pored njih tu su još i glasovi Džesike Luis i Stefana Vukića. Filmsku fotografiju i podvodno snimanje tandemski su radili Dušan Brković i Jovana Milanko, dok je scene iz prošlih vremena vizuelnim efektima oživeo Marko Milošević.

EXIT: Summer of Love – The Movie: 

Sve scene su snimljene na Petrovaradinskoj tvrđavi, u budvanskom starom gradu i na plaži Jaz. U ovom kratkom filmu pojavljuje se i nekoliko hitova zvezda ovogodišnjeg Exita kao što su Rag’n’Bone Man, Years & Years, Recondite, Hardwell, Lost Frequencies i Dax J.

Nakon što je projekat EXIT Summer of Love prošle godine postavio rekord sa četiri festivala u nizu, EXIT Freedom 2018 biće još veći festivalski poduhvat, jer ove godine okuplja čak pet festivala: EXIT u Novom Sadu, Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi.

Svi ti festivali tokom ovih praznika mogu se nabaviti po ceni ulaznice za EXIT od 6.490 dinara, a samo tokom praznične akcije koja traje do 15. januara dobijaju se i ulaznice za ostala četiri festivala. Ulaznice se prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix na preko 40 prodajnih mesta u 20 gradova širom Srbije. U prodaji su i turistički paketi za ove festivale koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i mogu se rezervisati preko zvanične turističke agencije EXIT Trip, na adresi exittrip.org.

Avatar photo

Autor: Igor