Dixon, Fisher, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Fisher, Richie Hawtin, Seth Troxler, Joseph Capriati, Boris Brejcha, Maceo Plex, 999999999 su samo neka od imena koja će u avgustu 2020. godine, povodom 8. izdanja Sonus festivala posetiti osunčane obale ostrva Paga.

Prema izboru fanova, najbolji hrvatski festival koji će da se održi u klubovima na plaži Zrće od 16 do 20. avgusta 2020.godine, objavio je tek svojih prvih 44 imena s kojima se može pohvaliti retko koji festival u regionu, a i šire.

Sonus će još da objavi dosta imena prije nego finalizuje program, kao i ko će da nastupi na boat partijima, afterpartijima i partijima otvorenja, ali su zato sad objavili imena prve postavke gde su se našle i svetske zvezde kao Âme, Ben Klock, Stephan Bodzin, Chris Liebing, Hot Since 82, Jamie Jones, Loco Dice.

Organizatori Sonus festivala, We Love Sound i Time Warp, ove godine su ugostiti posetitelje iz više od 65 zemalja, od kojih je čak 80% preko 25 godina starosti odabralo da uživaju na hrvatskoj obali, par metara od prelepog Jadrana, pod otvorenim nebom u zvuku kvalitetne elektronske muzike.

Regionalne ulaznice još nisu u prodaji, pa kako bi ostali u toku s novostima, pratite Sonus na:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/   

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/ 

Web stranica https://we-love-sound.com/

Viber https://vb.me/72064a   

1. faza programa:

999999999 – Adriatique – Âme - Amelie Lens – andhim - Andrea Oliva – ANNA - Ben Klock - Boris Brejcha - Charlotte de Witte - Chris Liebing - Dax J – Dixon - Enrico Sangiuliano – Fisher - Giorgia Angiuli live - Hot Since 82 - I Hate Models – IMOGEN - Jamie Jones - Joseph Capriati – Joyhauser - KiNK live – Kobosil –Kölsch - Loco Dice - Luigi Madonna - Maceo Plex - Monika Kruse - Michael Bibi - Pan-Pot - Patrick Topping - Paula Temple - Reinier Zonneveld live - Ricardo Villalobos b2b Zip - Richie Hawtin - Richy Ahmed – Rødhåd - Seth Troxler - SHDW & Obscure Shape - Sonja Moonear - Stephan Bodzin live - Sven Väth - Trikk