Stižu nam odlične vesti! Srbija odobrila festivale u avgustu!

 Stižu nam odlične vesti! Srbija odobrila festivale u avgustu!

Sve bolja epidemiološka stituacija u zemlji donela je i odlične vesti za desetine hiljada mladih koji su se nadali novom muzičkom letu u Srbiji.

Preporuka premijerke Ane Brnabić da se muzički festivali ne otkazuju za 2021. godinu već počnu od avgusta rezultirala je održavanjem čak četiri najznačajnija muzička događaja u Srbiji u tom mesecu

U prvoj nedelji avgusta, kako je i najavljeno očekuje nas Miller Lovefest, a već sledećeg vikenda biće održan i Exit festival. Za njima slede Beer fest u Beogradu, a poslednji vikend avgusta u prestonici će obeležiti muzička manifestacija Music Week.

Prema pisanjima inostranih medija Miller Lovefest je, ne samo prvi muzički događaj, koji će obeležiti novo doba posle pandemije u Srbiji, već i prvi veliki festival, koji će biti održan u ovom delu Evrope

Još dobrih vesti iz Lovefesta 

Prema najnovijim najavama organizatora, sve fanove festivala, osim dugo očekivane najave line up-a, od 4. do 6. juna juna očekuje i prodaja novog kontigenta limitirana na 1.000 ulaznica. Najbržih 1.000 posetilaca moći će da kupi regular karte po ceni od 34 evra, dok će VIP ulaznice koštati 69 evra.

Festival širi svoje kapacitete za još 1.000 posetilaca, a u koliko sve bolja epidemiološka situacija u Srbiji to dozvoli, Lovefest bi mogao i da dodatno proširi svoje kapacitete i time obraduje veliki broj domaćih i regionalnih posetilaca koji čekaju svoj red da dođu do karte.

Avatar photo

Autor: Igor