Svetska deep/tech house atrakcija Hot Since 82, jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata nastupiće u subotu 23. februara u velikom Hangaru u Luci Beograd.

 

Svetska deep/tech house atrakcija Hot Since 82, jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata nastupiće u subotu 23. februara u velikom Hangaru u Luci Beograd.

Iza pseudonima Hot Since 82 krije se Daley Padley, hedlajner najvećih elektronskih bina i umetnik kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku u Velikoj Britaniji. Srca klupske scene osvojio je debi izdanjem „Let It Ride“ 2011. godine, za lejbl Noir Music, koje je dospelo na treće mesto Beatport-ove deep house liste. Nakon ovog singla koji je postao himna na Ibici, Hot Since 82 je doživeo munjevit uspeh.

Objavio je nekoliko mračnih hitova kao što su „Like You“ ili „Leave Me“ i time utkao put na sam vrh scene. Nakon objavljivanja remiksa Yousef-ove numere „Beg“ zadobio je pažnju još šire publike, te je njegova muzike dostigla nezapažene dimenzije. Poznat je i po drugim uspešnim remiksima, među kojima su njegove verzije traka „Bigger Than Prince“ od  Green Velvet-a i „So High“ od Shadow Child. Paralelno sa vrtoglavim uspehom na sceni, Pete Tong ga je pozvao u svoju radijsku emisiju Essential Mix na BBC Radio 1, a ubrzo zatim njegov prvi album „Little Black Book“ (2013.) ugledao je svetlost dana. Tokom 2014. godine pokrenuo je Knee Deep In Sound izdavačku kuću, gde sarađuje sa mnogim mladim umetnicima sličnog profila.

Hot Since 82 postaje „zaštitno lice“ modernog tech house zvuka, izdavajući za lejblove kao što su Get Physical, Moda Black, Suara i njegovu matičnu etiketu . Takođe je jedan od najtraženijih di-džejeva koji nastupa na svim svetskim festivalima i u najboljim klubovima, deo je Richie Hawtin-ove ENTER ekipe, a već dve godine zaredom rezident je kluba Pacha na Ibici, uz svoje prepoznatljive Labyrinth žurke.

Hot Since 82, jedan je od dobitnika DJ Awards-a, našao se na prvom mestu liste najboljih tech house di-džejeva koju je objavio Beatport,a nominovan je i za producenta godine na Electronic Music Awards-u.

U novembru 2017. godine počeo je sa produciranjem novog albuma, za koji kaže da je sporiji, emotivniji i sa više vokala u odnosu na njegova prethodna izdanja. Prva dva singla sa ovog albuma – „Buggin“ i „Bloodlines“ objavljena u drugoj polovini 2018. najava su za izdanje koje nas očekuje u martu ove godine.

FB event www.facebook.com/events/319328035351988/

 

Avatar photo

Autor: Igor