Svetski muzički trend stiže u Srbiju! Lovefest Court 5. jula na Belom Dvoru

 

Samo mesec i po dana pre početka festivala koji čeka cela Srbija, Lovefest je ponovo iznenadio klabere i predstavio novi muzički projekat, pod nazivom Lovefest Court.

Događaj, koji će 5. jula biti održan na Belom Dvoru u Beogradu, ponovo pomera granice i predstavlja potpuno novi koncept i muzičko iskustvo o kojem ove godine priča ceo svet! Prateći poslednji svetski trend, organizatori Lovefesta su se odlučili da u okviru novog projekta akcenat stave na specifične lokacije u Srbiji, koje često nisu dostupne ljudima za svakodnevno posećivanje. Tako je za prvu izabran čuveni Beli Dvor, lokacija koja, ne samo da nikada nije korišćena za žurku, već mnogi nisu bili u prilici da je posete.

Za nesvakidašnji ambijent lineup je posebno biran, pa će eksploziju pozitivne energije kao glavna zvezda napraviti Dan Shake, poznat po svom fanki haus zvuku i pravom andergraund detroitskom nasleđu. Pored njega, za di-džej pultom će se naći veoma poštovani muzički znalci, Marko Milosavljević, kao i dvojac Trole i Vlada Russ.

Broj ljudi koji će moći da budu deo ovog specifičnog iskustva je ograničen i samo 200 najbržih posetilaca koji su kupili VIP kartu za Heineken Lovefest 2018 moći će da budu deo spektakla 5. jula u prestonici. Sve što je potrebno da urade je da se registruju na sajtu festivala ili klikom OVDE.

Ideja za kreiranje novog projekta potekla je iz potrebe da se mladim ljudima predstave sve lepote koje Srbija ima, pa će tako Lovefest Court sa izvođačima iz celog sveta obići veoma specifične i najlepše lokacije u našoj zemlji. Lovefest Court nije događaj komercijalnog tipa, već za cilj ima promociju Srbije i pre svega edukaciju mladih o lepotama i vrednim kulturnim baštinama koje naša zemlja poseduje.

Avatar photo

Autor: Igor