Ostalo je samo još tri dana do početka najvećeg evropskog festivala elektronske muzike TOMORROWLAND-a, a mi vam donosimo slike kako će izgledati neki od stejdževa, putokazi, natpisi, ulazi i još mnogo drugih slika.
Jedan od najiščekivanijih stejdževa na festivalu je takozvani "water stage" koji će biti izgradjen na samom jezeru i moćiće da primi 5000 klabera.
Pogledajte...

Glavni ulaz festivala koji će biti otvoren za tri danaStejdz koji kad se završi izgledati u obliku leptira tj. "Butterfly stage"


A ova slika je od pre tri dana isti stejdž u izgradnji tj. "Butterfly stage"Isti stejdž samo s druge straneJedan od mostova i natpisa koji će se naći na festivaluGlavni stejdž koji će biti u obliku planine koja će imati vodopade na sebi (slikano pre 15.dana)Slikano pre 10.dana - glavni stejdžOvako će izgledati kad se završi glavni stejdžČuveni vodeni stejdž koji svi jedva čekaju da se završi i da vidimo konačan izgledJoš slika glavnog stejdža u izgradnjiJedna od mnogih platformi u izgradnjiNatpisi koji će biti postavljeni na mnogim lokacijamaOvo je čuveni podijum ispred glavne binePlutajući stejdž na jezeru
Znakovi na festivalu koji su već postavljeniZnakoviJedna od binaKućice