HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. vam još jednom predstavlja nezaboravnu techno pustolovinu. Ovoga puta imaćemo priliku 01. avgusta da čujemo autentičnog prestavnika britanske techno scene. 

Dax J, londonski DJ i producent, koji je trenutno stacioniran u Berlinu, već je sa 15 godina počeo da pušta muziku na piratskim radijima. Bio je naklonjen ka jungle, drum n bass i garage zvuku, a nakon jednog zanimjlivog leta na Ibici Dax otkriva techno i od tog trenutka kreće njegova strast za 4 by 4 bitom.

Dax je vlasnik Monnom Black etikete, a takođe je jedan od tri osnivača poznatog londoskog EarToGround Records-a. Sarađivao je sa mnogim poznatim umetnicima kao što su: Mark Broom, Ryan Elliot, Truss, Shifted, Jonas Kopp i mnogi drugi. Njegovi setovi su prepoznatljivi po sirovom moćnom techno zvuku, a izdanja su se našla na vodećim underground lejblovima : Deeply Rooted House, Mindtrip, ARTS i Fondation Sonore.

 

 

Pored Dax J-a, u Svemirskoj Kafani nastupiće još Alexandar Ivković, momak koji ima 2 izdanja na Desolat-u, zatim Nemanja Koljanić i Nikola 5, dugogodišnji prijatelji i ljubitelji techno muzike koji su sve priznatiji od strane zahtevne beogradske publike, a za zatvaranje će biti zadužen Mihajlo osnivač HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT.   

 

Linkovi:

https://www.facebook.com/events/713485248796869/

https://www.facebook.com/hearitfeelitmoveit

NAGRADNA IGRA

DELIMO VAM 4x2 ZA VRHUNSKO GOSTOVANJE DAX J-A. VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠEM FACEBOOK PROFILU I DA NAM U INBOX ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA DAX J-A. NAGRADNA IGRA TRAJE DO 19H KADA ĆEMO IZABRATI POBEDNIKE. SREĆNO.....