Poznata srpska etiketa Tauten proslavlja godinu kvalitetnih izdanja u klubu Drugstore 17. februara. Za dekovima Drugstore-a na rođendanskom šoukejsu naći će se članovi Tauten porodice Andrew Meller, SMT#nG, Sugar Lobby i TKNO.

Prošla godina definitivno je bila prekretnica u već bogatoj karijeri DJ-ja Andrije Antića poznatijeg kao Andrew Meller. Svojim editom trake Born Slippy uspeo je da se dodatno uzdigne na globalnoj sceni elektronske muzike, pa su njegovu produkciju vrteli mnogi poznati DJ-jevi na velikim žurkama i festivalima širom sveta. Iako za sebe kaže da je pre svega DJ pa onda producent, svojom produkcijom dobro se pozicionirao na top listama, a u petak, 17. februara, biće zadužen za otvaranje žurke.

DJ, producent, event menadžer i čovek iza novootvorenog Belgrade.FM radija Miroslav Miletić ili SMT#nG, preuzeće dekove od Andrew Mellera. DJ karijeru otpočeo je kao rezident kluba Ritmo Latino. Muzički je urednik i producent Belgrade.FM radija, iza kog stoji uredništvo Belgrade Intro - radio emisije posvećene alternativnoj elektronskoj muzici. Svoja brojna znanja i veštine predstaviće nam DJ setom ovog petka.

TKNO je producent, DJ i vođa label-a Tauten, koji ima više od 14 godina iskustva na sceni. Radio je na brojnim muzičkim projektima, a Tauten platformu za promociju kvalitetne elektronske muzike pokrenuo je 2014. Do sada, Tauten ima preko 30 EP izdanja u svojoj biografiji. Jedinstvenom fuzijom talenata Balkana i sveta ova etiketa se konstantno menja, a još jednu godinu istraživanja tehno zvuka proslaviće u krugu familije 17. februara.

Nakon TKNO-a u peak time-u, za zatvaranje će biti zadužena Sugar Lobby. Poznata producentkinja i DJ-ka iz Beograda ima više od deset godina staža na klupskoj sceni, a nastupala je u Srbiji, celom regionu, na festivalima u Poljskoj, Nemačkoj i ostatku Evrope.

Rođendanski šoukejs donosi karte po poklon ceni za Modular Journey

Ograničen kontigent karata po poklon ceni za Modular Journey žurku uz Keith Carnal-a, Stigmata Live, TKNO i Miles Nitch-a, biće pušten u prodaju od 17. februara. Ove karte biće dostupne na svim Eventim prodajnim mestima, po ceni od 400 dinara.

Saradnja Tauten etikete i Drugstore-a, nastaviće se i nakon rođendanskog šoukejsa, a kontigent karata po poklon ceni za Modular Journey deo je proslave rođendana etikete. Na ovaj način Tauten želi da se oduži fanovima za bezrezervnu podršku tokom 2016. godine.