МАГЛА Invites: Quelza, Filip Xavi, Impedance b2b Paragon!

 МАГЛА Invites: Quelza, Filip Xavi, Impedance b2b Paragon!

U svima poznatom prostoru K9 (Novi Sad) održaće se prvi u nizu velikih događaja novonastalog serijala žurki МАГЛА. Underground prostor je pažljivo odabran i pripremljen, čine ga gusta zadimljenost i minimalno osvetljenje. Budi deo scene gde se spajaju techno kultura, sloboda izražavanja i ljubav.

МАГЛА u goste dovodi forefront internacionalne scene mladog umetnika Quelzu. On je redovan gost u renomiranim klubovima širom sveta poput Berghaina, Tresora, Fabrica, Reaktora, KHIDI – ja i mnogih drugih. Njegov jedinstveni stil produkcije doveo ga je na top-notch-etikete kao što su MORD, Palinoia, 47, Hayes Collective i drugi. 

Poslušajte jedan od njegova četiri seta na Hör Berlin-u:


Pored Quelze, najavljujemo i nastup Filipa Xavija, jednog od najistaknutijih domaćih talenata i rezidenta kluba Drugstore. Njegova posvećenost i rad doveli su ga do izdavanja na techno etiketama kao što su MORD, Mindtrip, Decoder Recordings, Semantica i drugi. Takođe, 2019. godine njegov DJ set bio je emitovan na Boiler Room-u, što možete poslušati ovde:

МАГЛА predstavlja i vrlo dobro uvežban dvojac Impedance & Paragon. Kao rezidenti serijla imaće priliku da uvedu publiku u noć. Poslušajte jedan od snimljenih setova sa Exit Festivala:

Pozivamo sve koji cene duboko ukorenjene vrednosti techno kulture, kao i one u potrazi za novim značenjima, da nam se pridruže na ovom eventu.

Uskoro vise informacija o prodaji karata, a do tada zapratite Magla Event Series na Instagramu i Facebooku.

https://www.instagram.com/magla_eventseries/

https://www.facebook.com/people/MAGLA/61556132273631/

Avatar photo

Autor: Igor