МАГЛА – Zadimljeni Techno Serijal!

 МАГЛА – Zadimljeni Techno Serijal!

Uz gust dim i minimalna svetla, МАГЛА stvara jedinstvenu atmosferu koja omogućava gostima da se izgube u ekstazi, transcendirajući standardnu ideju zabave. 

МАГЛА donosi inovativni pristup techno sceni Srbije, stvarajući seriju evenata gde se sigurnost i sloboda izražavanja ličnosti prožimaju sa intenzivnim ritmovima. Naš cilj je kreirati space u kojem se ljubitelji techno zvuka mogu potpuno prepustiti, doživljavajući muziku i kulturu na dubljem nivou. To je prostor gde autentičnost i ljubav preovladavaju, vodeći vas daleko od svakodnevnog haosa.

Pozivamo sve koji cene duboko ukorenjene vrednosti techno kulture, kao i one u potrazi za novim značenjima, da nam se pridruže u stvaranju zajednice koja istinski razume i slavi sve što techno muzika nudi. МАГЛА nudi prostor gde svako – od osoblja do gostiju – deli strast, osećajući se slobodno i opušteno.

Osnivači ovog projekta, već prepoznatljiva imena na sceni koja se pojavljuju na eventima u Hangaru, Drugstoreu, K9, kao i na intimnijim klupskim žurkama, uskoro će predstaviti svoju novu inicijativu. Žurka će se održati u prostoru KC Žive, koji je pažljivo odabran i pripremljen prostor za ovu priliku.

Uskoro očekujte i najavu za veliki event koji se sprema u Novom Sadu! 

МАГЛА: Impedance, Lolipop Janosz, Luka Jukić, Paragon i Vrag u KC Živi 23.02.

Avatar photo

Autor: Igor