Boris Brejcha objavio novo izdanje „Timelapse“

 Boris Brejcha objavio novo izdanje „Timelapse“

Jedan od najpopularnijih producenata elektronske muzike današnjice i kralj high-tech minimala, Boris Brejcha, objavio je novo EP izdanje „Timelapse“, za svoju izdavačku kuću Fckng Serious.

Obe numere koje su se našle na izdanju su favoriti publike i neizostavni deo Brejchinih nastupa. Njegovu novu muziku fanovi će uskoro imati prilike da čuju i u Beogradu, na jednom od centralnih elektronskih događaja ove godine. Fantastični audio-vizuelni „In Concert“ šou Borisa Brejche 4. novembra stiže u Glavni hangar Luke Beograd, a uz Brejchu dolaze i predstavnici njegove izdavačke kuće Fckng Serious – Ann Clue, Deniz Bul i Moritz Hofbauer live. 

Na svom Instagram profilu, Brejcha je uz najavu izdanja poželeo svojim fanovima da se zabave slušajući ove dve trake, koje njemu lično mnogo znače.

Tematika naslovnog singla Timelapseje ulazak u vremensku kapsulu sa kojom je moguće putovati kroz prostor i vreme. Iako bez prepoznatljivih vokala, u prvom planu su žičani muzički elementi i bas linije, koje ovu traku čine idealnom za plesni podijum. 

Na numeri Darkness“, koja se našla na B – strani ovog izdanja, dominiraju vokali Brejchine dugogodišnje devojke i muze Ginger, sa kojom sarađuje godinama unazad. Ova saradnja izuzetno je značajna za Brejchin rad, te se njen potpis do sad našao na mnogim trakama kao što su Spicy, Take A Ride, To The Moon And Back, Never Stop DancingI Want You.

U prodaji je ograničena količina ulaznica za beogradski Boris Brejcha „In Concert“ šou, po ceni od 2.290 dinara i 3.990 dinara za VIP. Ulaznice su mogu kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online

Avatar photo

Autor: Igor