Alterego :: Tham

Jeste li pronašli svoje drugo ja?

Nakon nekoliko uspešnih izdanja u gradovima poput Novog Sada, Niša i Subotice, ALTEREGO donosi svoj prepoznatljivi, najsiroviji tehno zvuk u Beograd, i to u svima dobro poznati kultni klub – Drugstore.

Ovoga puta će se našim lokalnim snagama pridružiti DJ i producent iz Berlina – Tham – koji trenutno predstavlja jednu od najoriginalnijih i neizostavnih figura naše subkulture.

Već vatrenu atmosferu dovešće do usijanja ALTEREGO rezidenti, čiji zvuk je sada već uveliko prepoznatljiv širom Srbije, ali i regiona. Nakon surovog i eksplozivnog seta na prethodnom događaju, sa svojim prepoznatljivim stilom koji predstavljaju širom regiona i Evrope, Asarri i Deeda se vraćaju u svima dobro poznatom B2B izdanju koje ne sluti ni na trenutak oduška na plesnom podijumu. Pridružuje im se i poznati srpski DJ, producent i osnivač Etom Records organizacije – Muhi – koji je svojom odlučnošću, radom i talentom stavio originalan pečat na srpsku underground scenu, a koga je lako prepoznati po najtvrđim melodijama i najoštrijim ritmovima. Tarens je mladi DJ i producent u usponu čija intenzivna i mračna atmosfera čini veoma značajan i neizostavan deo ovog događaja.

ALTEREGO, čiji je osnivač i rezident DJ – Asarri, predstavlja poseban koncept underground žurki, koji ima za cilj negu i promociju pažljivo selektovane elektronske muzike koja kreira atmosferu u kojoj vlada opčinjenost zvukom i stalnim pokretom, kao i oslobođenost od okova svakodnevice.

Karte možete kupiti klikom ovde.

Datum

22 Sep 2023 - 23 Sep 2023
Expired!

Vreme

23:00 - 06:00

Cena

800,00 RSD
Klub Drugstore

Lokacija

Klub Drugstore
Bulevar Despota Stefana 115 Beograd
Website
https://www.facebook.com/drugstore.beograd
QR Code