Andrew Meller • The HeroY

Novi mesec dolazi, nova energija stiže kod nas.

Prvog petka u februraru ove godine posetiće nas Andrew Meller i The HeroY!

Andrija Antić, poznatiji kao Andrew Meller prisutan je na sceni od 2009. godine, kada je zajedno sa Robertom Žigraijem (TKNO) pokrenuo projekat ReWire. Kako je vreme prolazilo i zvuk se menjao, rešili su da svako pođe svojim putem kada je 2014. nastao projekat Andrew Meller. Prvenstveno kao di-džej, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom.
Njegov moto je: “Koliko energije daš, toliko ćeš je dobiti nazad” s toga znate šta možete očekivati slušajući ga.
Gledajući njegove uspehe, vidimo da je dao dosta svoje energije. Za skoro pa 15 godina karijere od ambicioznog mladića iz Požarevca, stigao je do festivala poput UNTOLD, Amsterdam Dance EVENT, CDE i Exit Festival gde je nastupao rame uz rame sa Hot Since 82, Solomunom, Borisom Brejčom i brojnim drugim.
Među najvećim ostvarenjima je dostizanje BEATPORT No1 OVERALL gde je boravio 50 dana sa hitom Born Slippy koju je izdao na Glasgow Underground.
Nedavno je osnovao REWLER Records sa ciljem da svoju dugogodišnju karijeru uokviri trajnom formom obogaćenom svim iskustvom koje je stekao u muzici, koja bi takođe pružila prostor novijim umetnicima za rast.
Prethodni put smo ga slušali uz lokalca pod imenom The HeroY, a i ovog puta su rešili da udruže snage!
Ova dva umetnika inspirišu jedno drugog već godinama i veoma nam je drago što ćemo ih opet slušati zajedno.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.