Balša • Džbog • AM Hi

Petak, 17. februar kod nas rezervisan je za novi talas mlade energije na sceni.

Tri mlada izvođača, sva trojica premijerno u klubu Tunnel.

Balša, Džbog i AM Hi – ukoliko niste čuli do sad, savetujemo da dobro zapamtite imena jer se predviđa ozbiljan uspeh na regionalnoj sceni uskoro!

Balša je prvi put stao za dj pult tek prošle godine i dosta je mlad momak. Sa sobom doneo je svežu energiju na scenu. Nakon pola godine dj-inga i završene DJ škole, može da se pohvali nastupom na Exit festivalu, gostovanjem u The Vibe Radio Show-u, kao i veoma uspešno realizovanim eventovima u Novom Sadu (kulturni centar Lab, LABar,…)
Njegovi dinamični setovi daju nam priliku da čujemo spoj više žanrova kao što su techno, acid, house, electro. Iza ovih žanrova stavio je tri tačke, a načuli smo da baš ume da iznenadi publiku izborom traka, budite spremi na sve!
AM Hi (https://linktr.ee/Am_hi) je DJ i promoter, aktivan na lokalnoj i regionalnoj sceni prethodnih 5 godina. Njegove setove odlikuje performativan, dinamičan karakter i intenzitet, vođen emocijama i, pa, određenim drive-om kao spoljašnjim stimulansom. AM Hi je takođe jedan od osnivača grupe Beogradski Rejv Odred, koja ima za cilj spajanje neafirmisanih imena regionalne scene, kao i stvaranje platforme za njihov dalji razvitak. Od kraja 2019. AM Hi postaje jedan od rezidenata organizacije SUTRA/СУТРА, sa kojom sarađuje već 3 godine.
U prethodnih godinu dana može se pohvaliti zatvaranjem festivala Grounded u Ljubljani 2021, kao i dva nastupa ove godine na istom, snimanje HÖR-a u Berlinu, kao i nastupima u klubu Drugstore sa mnogim stranim i regionalnim izvođačima.
Ovog petka kod nas najviše će se voditi techno, leftfield i zvucima trećeg žanra iznenađenja!
Džbog nije na vreme dostavio svoj bio, pa vam njega ostavljamo kao misteriju za sad.

Verujemo da ste do sad zaključili da sledećeg petka vas čeka zaista dobro zezanje kod nas. Vidimo se!

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.