BelDream pres. Filip Fisher & Milhøuse

*BelDream / Belgrade Dreaming* pres. Filip Fisher & Milhøuse ☁️
Nakon uspešnog otvaranja druge sezone, BelDream sa zadovoljstvom najavljuje novi event na lokaciji koja je jedna od najpoznatijih mesta Savamale – Ben Akiba. Gornji sprat ovog mesta će 22. oktobra postati oaza dobrog vajba, ukusne hrane i pića, ali pre svega, kvalitetne muzike za koju će biti zaduženi Filip Fisher i Milhøuse.
Filip Fisher je već dobro poznato ime u regionu osnovano u Somboru koje je na muzičkoj sceni sa preko 10 godina iskustva, koje najbolje prikazuje kroz osnivanje izdavačke kuće The Purr i Orfanelli Records, organizacije Nigh Shift Belgrade, i od nedavno kao član organizacije Time:Code. Pored izdanja koja su podržana od strane svetskih imena takođe se može pohvaliti regionalnim i internacionalnim nastupima na Exit Festivalu, Amsterdam Dance Event (Netherlands), Marquee (New York), D – Edge & Fosfobox (Brasil) i mnogim drugim događajima.
Milhøuse je mladi DJ i producent iz Beograda sa jako bogatim i velikim iskustvom na muzičkoj sceni. Sa svojih dvadeset i dve godine je uspeo da pokaže veliku ambiciju i znanje kako u umetničkom, tako i u organizacionom svetu kao jedan od osnivača Time:Code organizacije, pored osnivanja BelDream brenda. Takođe, pored bogate diskografije podržane od strane svetskih imena, imao je priliku da svoj talenat pokaže na Exit Festivalu, Vibe Festivalu, BiH Color Festivalu, Energija Festivalu, klubu DOT i mnogim drugim događajima.
VAŽNO: Usled novih mera propisanih od strane Vlade Republike Srbije, kapacitet eventa je ograničen. Obavezno je imati zaštitnu masku sa sobom, bez koje prisustvo na eventu nije moguće.
– Entry: 300 RSD (Hrana uključena)
– Food served: 18h
– Dress code: WHITE
– Age limit: 21+
Za rezervisanje vaših mesta na ovom eventu, možete nam se javiti na 069 4740665 ili putem stranica:

www.facebook.com/beldreamorg

www.instagram.com/beldreamorg

The event is finished.

Datum

22 Okt 2020
Istekao

Cena

300 rsd

Lokacija

Ben Akiba comedy club & bar
Ben Akiba comedy club & bar
Brace Krsmanovic 6
Sajt
https://www.facebook.com/Ben.Akiba.Beograd/